Decennier av erfarenhet

Sedan 1987 har vi på Allerby Måleri höjt otaliga fastigheters värden, förädlat och förnyat både nya och gamla miljöer. Vår mångåriga erfarenhet gör oss bäst när det gäller, vi är lokalt förankrade med ett stort nätverk av både regionala och internationella kontakter. Vi tummar aldrig på kvalitéten, använder endast de bästa produkterna på marknaden och arbetar uteslutande med specialister i branschen. Vi sätter stort värde på det mänskliga mötet och tar alltid ansvar för relationen med kund, leverantör och slutkund. Vi utför allt ifrån in- och utvändigt byggnadsmåleri, brandskyddsmålning, epoximålning och fönsterrenovering till klassiskt förädlingsarbete.

gruppbild4.png
 
P1099228-3.jpg

Mästare på avancerat måleri

 

Allerby Måleri har sedan 1987 skapat trivsamma miljöer för stat, kommun, fastighetsägare, bostadsrättföreningar, byggföretag och förvaltare. Vi har alltid ett helikopterperspektiv samtidigt som vi månar om varenda liten detalj i samtliga projekt. Vi har ett komplett utbud av traditionellt byggnadsmåleri samt tillhörande kringtjänster. I nära samarbete med våra kunder skapar vi kreativa, inspirerande och vackra miljöer som uppfyller högt ställda behov, krav och förväntningar. Det skall vara både tryggt, trevligt och kostnadseffektivt att anlita oss på Allerby Måleri.

 
 
 

invändigt måleri

Stora och små ytor, delikata snickerier, schabloner och siluetter, förbättring- och underhåll av väggar, trapphus, tak och golv, brandskydd och epoxi. Vi behärskar alla måleritekniker och grenar som ryms inom en fastighets fyra väggar. Vårt förädlingsarbete bygger på genomtänkta färgsättningar, alltid med en kostnadsbild som snabbt höjer värdet på din fastighet. Perfekt resultat och personlig kontakt i varje projekt är hederssaker för oss på Allerby Måleri.

 
Invändigt.png
 
 
 
 

UTVÄNDIGT MÅLERI

En snygg fasad är avgörande för fastighetens värde och för oss är det viktigt att den både speglar sitt ursprung och samspelar med sin omgivning. Att noga underhålla sina fasader är både kostnadseffektivt och hållbart ur ett miljöperspektiv. Faktorer som väderstreck, klimat, material och vad fasaden är målad med tidigare gör att det inte finns någon given metod för utomhusmåleri. Vi på Allerby Måleri är specialister på att ta hänsyn till alla parametrar så att resultatet blir både hållbart och vackert. Vi utför även komplicerade underhållsarbeten för fönster och betong.

 
 

totalentreprenad

Vill du att vi leder hela eller delar av ditt måleriprojekt och tar det från från ax till limpa? Våra duktiga projektledare hjälper dig att kalkylera, projektera och genomföra allt från start till mål. Vi skräddarsyr lösningar som passar dig, din fastighet och din budget. Vårt nätverk av proffsiga hantverkare kommer väl till pass när det gäller att ro i hamn såväl stora som små projekt. Vi gillar att lösa problem och allra helst när det blir lite klurigt. Som sagt - vi är bäst när det verkligen gäller..

 
Totalentreprenad3.png
 
 
VÅRT LÖFTE   Vi garanterar trygghet genom ömsesidigt förtroende mellan oss och våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

VÅRT LÖFTE

Vi garanterar trygghet genom ömsesidigt förtroende mellan oss och våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

 
 
 
SBcert.jpg
 
maleriforetagen_cmyk.jpg
 
 

 Kontakta oss

Här på Allerby Måleri arbetar ett tjugotal utbildade målare med olika spetskompetenser. Som arbetsgivare arbetar vi med hållbarhetsfrågor både utifrån ett miljöperspektiv och ett hälsoperspektiv. Vi är medlemmar i Måleriföretagen och självklart är vi även ISO-certifierade.

Vi är vana vid komplexa kravställningar och skräddarsyr olika lösningar, alltid med det bästa resultatet i sikte. Slå oss en signal för att diskutera ditt nästa projekt.